Butik & Servering

Servering och konferens?

Butik och Servering
I Marsöfiskarens rökeri på Marsö röks fisken omsorgsfullt med alspån i en modern godkänd elrök. Där varmröks bl.a egen fångad sik, flundra och ål. Varmrökt laxfile som kryddas och röks på Marsö är en storsäljare. Vi har ett flertal olika kryddningar på vår varmrökta laxfile bl.a jägarpeppar, wasabi och cacaochilli. På Marsö bedrivs traditionellt skärgårdsfiske med garn ryssjor och ålhommor. Fisken som fångas kan du köpa i Marsöfiskarens delikatessbutik. Vi har bl.a flundra sik strömming abborre gädda ål och lake beroende på säsong.

Vi köper även in fisk och skaldjur från Göteborg för att ha ett fullständigt sortiment i butiken.
Önskar du beställa någon fisk eller skaldjur som inte finns i vårt dagliga sortiment? så som tex tonfisk och ostron hör av dig till oss och gör en beställning så tar vi självklart hem det och vi har fiskleveranser tisdagar och torsdagar varje vecka.

I Butiken gör vi vårt bästa för att samla närproducerade läckerheter, mathantverk och delikatesser av hög kvalitet. Här hittar du olika sorters charkuterier, delikatessostar, knäckebröd, godis, glass och andra tillbehör för att lyxa till middagen.

Delikatesslådor Marsöfiskarens Delikatessbutik

Om du letar efter den perfekta presenten till födelsedagar eller som julklapp är våra delikatesslådor ett perfekt alternativ. Med kombinationer av exklusiva delikatesser lovar vi att det finns något för alla läckergommar. Du kan också köpa ett presentkort till butiken, för jubilaren som vill välja själv bland vårt stora utbud.

Servering

Hos oss äter du dagens rätt lagad från grunden mellan kl 11.00-14.00.
Övriga tider finns en meny med bland annat storsäljarna varmrökt lax med kokt potatis och romsås . Förutom dessa två finns också lasagner, pajer, smörgåsar, soppor och sallader, men även förstås härliga smörgåstårtor och andra delikatesser.

Servering

I Vår servering bjuds du på allt från traditionell husmanskost till spännande rätter med inspiration från världens alla hörn. All mat lagas från grunden med mycket kärlek och omtanke, på bra råvaror som i den mån det är möjligt så närproducerade och lokala som det bara går.

Catering

Vi erbjuder catering och festarrangemang med olika sorters buffeér och plankor till företagsfesten, födelsedagsmiddagen eller bröllopet. En fest är ett minne för livet, låt oss ta hand om maten så du kan njuta till fullo.